Referat: Ervalla SK - Nyckelby IF

Ervalla SK - Nyckelby IF 2-3 (1-0)
Frövi grus 9/4 11:30.

Vår herre där uppe ställde till det lite inför dagens match mot Nyckelby IF.
Snön gjorde att den tänkta matchen på Lyckevallen fick spelas på Frövis utmärkta grusplan.

Matchen börjades bäst av Nyckelby som hade bra fart under den första kvarten men som så många gånger förr när ett lag trycker på så gör det andra mål. ESK gjorde 1-0 genom Matte K. Efter det målet så tog Ervalla över den resterande delen av första halvleken och borde kanske gjort något mer mål.

I den andra halvleken så satte Nyckelby högsta fart igen och 1-1 kom pen hörna som man nicka in från nära håll. Ervalla hade svårt att få till något under andra halvlek men en kontring som frispelade Matte K kunde ge en 2-1 ledning då han rullade in bollen kyligt bredvid målvakten. 2-2 kom rätt fort där efter kanske för snabbt för ESKs del då MV-Mackan (utmärkt i målet idag) rensade en fiffty-fiffty boll på Johan N i backlinjen och bolllen rullade in i målet, tilläggas kan att en NIF-forward gjorde allt för att stressa. Med tre minuter kvar så gör Nyckelby segermålet 2-3 genom att skruva in en hörna direkt i bortre gaveln.

Stort grattis till Nyckelby som trummade på hela andra halvleken och ESK får ta nya tag efter denna påskhelg med två uddamåls förluster.

Beröm i ESK idag går till MV-Marcus, Matte K och Dahl. I övrigt så är det några som kan kämpa lite till. Det viktigaste är att alla i truppen fick speltid i helgen och nu närmar